dinsdag 15 oktober 2013

Poppenwagen van vroeger
Hallo allemaal, het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier wat geschreven heb, jullie dachten waarschijnlijk wat is dat voor een lange vakantie, dat was het jammer genoegd niet, de zo fijn begonnen vakantie eindigde in het ziekenhuis :(

Maar nu wil ik weer langzaam aan beginnen met bloggen, en om te beginnen mocht ik mij (van mezelf hihi) in het webwinkeltje van Sonja een paar mooie spulletjes uitzoeken, ze maakt zulke prachtige dingen en alles is zorgzaam en met liefde verpakt, dank je wel Sonja !!!
In het ziekenhuis kreeg ik ook bezoek van mijn tante, en heel toevallig vertelde ze mij dat mijn oude poppenwagen van vroeger nog bij haar op de zolder staat.
Bij ons in de familie was het heel gewoon dat als je te "groot" werd voor poppenspullen, het verder werd gegeven aan de jongere nichtjes in de familie.
Nu heb ik de popppenwagen weer terug :)Wat ben ik hier vroeger veel mee rondgelopen, en niet alleen met de poppen en beren, nee ook de katten en de hond moesten er aan geloven.


Nu heb ik er twee dreambaby´s in gezet, en kunnen we lekker een stukje gaan wandelen.
 
En wat krijgen we nu, zijn ze aan het ruzie maken over een rammelaar, ze hebben allebei een verschillende, en nu willen ze allebei deze hebben.


 Ophouden met ruzie maken jullie twee.

En nu !!

Geweldig, hij is uit de wagen gevallen, dadelijk is hij nog kapot.

Zo dat is geregeld, de bengels, ze hebben de rammelaars geruild en zijn weer net zo lief als voorheen.
Voor iedereen nog een hele  zonnige  week !!
En zoals altijd,  heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reactie`s :)


       Lieve groetjes Mieke
♥♥♥