woensdag 20 november 2013

Parels en Poederdoos

Gisteren op weg in de stad ben ik weer even bij mijn favorite antiek zaakje binnen gelopen, er is altijd zoveel te zien (en te koop ), mijn oog viel direct op deze mooie oude poederdoos en de parels die erbij lagen.
Met zulke spulletjes kun je altijd heerlijk decoreren :)
 

Het boek wat erbij ligt heb ik zelf gemaakt, van zo´n kinderboekje met van die dikke kartonnen  pagina´s, bij de kringloop voor €0,25. 
Versiert met oude kant, muziekpapier en een vintage broche


Ook ik ben ben het haakvirus besmet en heb deze cape en dit tasje gehaakt, nu is deze jongedame lekker warm aangekleed, en klaar om kerst inkopen te gaan doen Het patroon van het tasje komt van het prachtige Blog van Christelle Rozen, Kant en Lavendel

Ook hier zit een klein heel oud poederdoosje in :)


Voor iedereen nog een hele  fijne  week !!
En zoals altijd,  heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reactie`s :)
       Lieve groetjes Mieke
♥♥♥zondag 10 november 2013

Klein, lief Manneke

Vandaag was ik op een hele leuke overdekte brocante markt, het werd in een oud kasteel hier in de buurt gehouden, heel gezellig en sfeervol.
Nadat ik een beetje aan het rondkijken was vond ik dit lief manneke, hij is een beetje "gewond", maar hij heeft zo´n lief gezichtje, dat ik hem toch mee naar huis heb genomen.
Thuis gekommen heb ik hem gewassen en schone kleertjes aangedaan, ik had nog een klein doopjurkje hangen, en dat past hem percies.
Ook vond ik nog wat mooie oude baby kleertjes, een rammellaar en een heel schattig paar oude schoentjes.Voor iedereen nog een hele  zonnige  week !!
En zoals altijd,  heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reactie`s :)

♥♥♥
       Lieve groetjes Mieke