woensdag 26 september 2012

Oude Franse Pop


Hallo Allemaal, na al die gezellige beren en poppen berichten bij Nelleke , Cis en Jeanet kreeg ik ook de kriebels om mijn poppen eens te gaan fotograferen. Dit is Marie-Antoinette, een franse pop van het merk Unis France. Ze heeft hele lange haren en daar is ze heel trots op, ze is sowieso best wel ijdel.
Toen ik even niet keek had ze al het trommeltje van Pam te pakken, waar de  mooie give away in zit die ik bij haar  gewonnen heb. Er hoort ook een prachtig oud kroontje  bij en voor dat ik wist wat er gebeurde had ze het al opgezet, en ze Moest ermee op de foto. Ze vindt dat ze nu uitziet als een echte prinses hahahhaha
 
Heel veel groetjes Mieke :)
11 opmerkingen:

 1. A very special doll! I love her expressive face.
  Thanks for sharing.
  Hugs, Drora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwwww Mieke zit hier zowat met m'n neus tegen het scherm....wat is ze gaaaaaaaf en dat lange haar echt een pronkstuk heb je zeg , moet je heel zuinig op zijn !

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een plaatje zeg, echt prachtig!
  En de kleertjes die ze aan heeft zijn ook al zo mooi, zo fijntjes.
  Wat leuk dat je nu ook bent aangestoken om je poppen te fotograferen ..echt leuk, en ik ben nu weer aangestoken door je miniaturen om weer iets met mn poppenhuis te gaan doen hihi.

  groetjes Cis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Little Marie-Antoinette is very beautiful, so I guess we shouldn't be surprised that she is vain! And she does look like a real princess wearing the beautiful crown from Pam!: )

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lieve Mieke....ik zit ook tegen het sherm aan! Wat is dit een ongelooflijk mooie pop!!!!
  Het kroontje siert haar.Wat ontzettend leuk dat je ook je poppen gaat laten zien...we zijn lekker bezig zo met z`n allen..
  leuk joh!!

  liefs

  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mieke, I adore your Marie doll... especially beautiful wearing my crown that's fit for the princess she is! It is nice to see my beautiful and treasured box of treasures next to your beloved Marie. xo's Pam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, what fun you are having, Mieke! The doll is gorgeous, and the crown looks perfect on her! It's so lovely to hear from you! xo Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is ze prachtig Marie Antoinette!
  Leuk hoor dat kroontje past haar perfect!
  Inderdaad erg leuk de posten met alle oude poppen wat waren ze toen mooi en gelukkig zijn ze bewaard gebleven zodat we er fijn van kunnen genieten op de blogs.
  Fijne zondag
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Una verdadera maravilla ,feliz fin de semana:)

  BeantwoordenVerwijderen